Shtëpi në lagjen #Qëndresa, me mundësi shitjeje dhe lëshimi me qera!

Lagja Qendresa
 • 240,000€
 • Shtretër: 4
 • Banja: 2
 • 220
 • Shtëpi me oborr

Në shitje banesa në Fushë Kosovë!

Kosovo Polje, Municipality of Fushë Kosovë / Kosovo Polje, Kosovo
 • 60,000€
 • Shtretër: 2
 • Banjë: 1
 • 91
 • Banesa

Në shitje banesa në lagjen ‘’Mati 1’’

Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10.000, Kosovo
 • 60,000€
 • Shtrat: 1
 • Banjë: 1
 • 65
 • Banesa

Në shitje 𝐁𝐚𝐧𝐞𝐬𝐚 𝐧ë 𝐑𝐫𝐮𝐠ë𝐧 𝐁, 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐤𝐬𝐢 𝐑𝐨𝐲𝐚𝐥

Rruga B, Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
 • 115,000€
 • Shtretër: 2
 • Banjë: 1
 • 97
 • Banesa

Banesë në shitje në Lagjen e Spitalit, afër Eulex-it

Lagje spitalit
 • 29,000€
 • Shtrat: 1
 • Banjë: 1
 • 32
 • Banesa

Në shitje banesa afër Stacionit kryesor të Autobusëve, Prishtinë!

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • 55,000€
 • Shtrat: 1
 • Banjë: 1
 • 52.3
 • Banesa

Banesë në lagjen ‘’Bregu i Diellit’’, te #Banesat e Kuqe!

Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
 • 77,000€
 • Shtrat: 1
 • Banjë: 1
 • 65
 • Banesa

Shiten banesat në Prishtinë, Lagjen ”Prishtina e Re”

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • 720€
 • Shtretër: 2
 • Banja: 2
 • 59.46
 • Banesa

Banesë me qera në lagjen Ulpiana, mbrapa Aleancës!

Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • 220€
 • Shtrat: 1
 • Banjë: 1
 • 54
 • Banesa

Compare listings

Compare