Na kontaktoni

Ju mund ta përdorni formen e kontaktit më poshtë. Plotësoni të gjitha fushat dhe klikoni në butonin “Dergo mesazhin”


Për shitje, blerje të menjehershme:

Drejtori z.Ndue Palushi
Mob. +383/ (049) (044) – 118-380
Email: [email protected]

Menaxheri z.Simon Palushi
Mob.+383/ (049) (044) – 260-075
Email: [email protected]

Zyra PIRRO
Rr.”Johan V. Hahn” Nr.41/6, Prishtinë
Zyre Mob.+383/ (045) – 888-488 & +383/ (043) – 944-443
[email protected]

Rr.”Johan V. Hahn” Nr.41/6, Prishtinë.

Compare listings

Compare