Kontaktin me ne e keni hasur afër 15 vite më parë, ku së bashku dhe përkrah juve ne vazhdojmë drejt suksesit!    

Shërbimet tona reflektojnë për ju dhe pronën tuaj, prona pa dyshim sot është faktor kyq gjatë procesit të intabulimit, andaj ne ofrojmë gadishmëri gjithmonë në këto aspekte:

  • Shitblerje,
  • Qeradhënje,
  • Kontrata,
  • Vlerësime të pronës, 
  • Trashëgimi të ndryshme,
  • Në ndërmjetësimin gjatë kontesteve pronësore,

ZyraPirro me stafin e specializuar në proceset pronësore me vizjon në tërë Kosovën, ka  ofruar gjithmonë një ekspertizë adekuate në vlerësim të pronës.

VIZITO ZYRËN PIRRO, NE JEMI ME JUVE QE 15 VITE, DHE MBESIM ME JETË GJATËSI!                           

Për informata më të zgjeruara mbi vlerësimin dhe kontestin e pronës tuaj na kontaktoni:

Tel. 044/049-118-380  Ndue Palushi, 044/049-260-075 Simon Palushi.

E-mail: zyrapirro@gmail.com, ndue@hotmail.com, simonpalushi@hotmail.com,