Në shitje banesa në Arbëri!

Në shitje banesa në Arbëri!

Ofertë e re nga PIRRO OFFICE…

Banesa unike, super e rregulluar, ndodhet në katin përdhes, në ndërtesën 4 katëshe, përballë Ambasadës së re Amerikane. Është unike në rregullim dhe hapësirë.

Në shitje banesa në Arbëri!

Sipërfaqja totale e banesës: 135m2

Sipërfaqja totale e oborrit privat, të rrethuar: 101m2

Garazha 15m2 (e mbyllur) dhe parking i jashtëm.

Banesa posedon:

1. 3 Dhoma Gjumi (njëra prej të cilave, Home office);

2. Sallon i madh, i cili përveç rregullimit ka edhe kamin bio;

3. Kuzhinë;

4. Oborr super të rregulluar, ndër të tjera i pajisur edhe me skarë profesionale, të Jamie Oliver për përgatitje jashtë;

5. Sistem i plotë i kamerave (8 HD kmera) dhe alarm.

Nga data 1 Janar, Apartamenti lëshohet me qira me çmim 1,300€ në muaj. Pra, kthimi në investim nga dita e parë e blerjes. Blerësi i interesuar mund të mbajë qiranë ose të vendos për largimin e qiramarrësit dhe të përdor apartamentin për nevoja të tij.

Banesa ka fletë poseduese, shitja dhe përkthimi i menjëhershëm te noteri.

Përshkrimi i çmimit:

– 135m2 apartament (banim) x 1,400€/m2 = 189,000€

– 101m2 oborr x 300€/m2 = 30,300€

– 15m2 garazha = 5,000€

Total: 224,300€

Numrat kontaktues:
Tel +38345/888-488, +38343/944-443, +38344/49/260-075, +38344/49/118-380.
Email: zyrapirro@gmail.com
www.pirro-ks.com

Për më shumë informacione rreth ofertave tona mund të na ndiqni në facebook dhe instagram!