MË SHUMË SE NJË DEKADË AFËR JUSH!

Nëse kërkoni për një ambient shtëpie të ëndërrave tuaja, ne jemi gjithmonë të gatshëm t’ju bëjmë zgjidhjen!

Shpalljet e fundit

Ofertat Tekstuale

Blog Postet

ID: 19454

Në shitje banesa në Arbëri!

Ofertë e re nga PIRRO OFFICE… Banesa unike, super e rregulluar, ndodhet në katin përdhes, në ndërtesën 4 katëshe, përballë Ambasadës së re Amerikane. Është unike në rregullim dhe hapësirë. Në shitje banesa në Arbëri! Sipërfaqja totale e banesës: 135m2 Sipërfaqja totale e oborrit privat, të rrethuar: 101m2 Garazha 15m2 (e mbyllur) dhe parking i […]

Më shumë info >

Vlerësimi i pronës

Vlerësimi i pronës, sot është një nga faktorët më të rëndësishëm gjatë procesit të intabulimit. Ne kemi vlerësuar me qindra prona nëpër tërë Kosovën.

Më shumë

Këshilla profesionale juridike

Keni paqartësi lidhur me dokumentacionin e pronës, kontrata apo çështje tjera juridike? Ne jemi këtu që t’ju ofrojmë përkrahje dhe këshilla të vlefshme juridike

Na Kontaktoni

Pirro dhe Raiffeisen Bank

Ne kemi krijuar një partneritet strategjik ne Bankën Raiffeisen për financimin hipotekar dhe rishitjen e pronave. Ky partneritet ka dhënë rezultate konkrete.

Më shumë